MEXICO

Var i Mexico for en uke siden. Kan med handa på hjertet si at Mexico er det nærmeste en kan komme paradis. Vi bodde på en 5 stars resort med all inclusive. Service, arbeiderne, været, området, maten og alt var helt perfekt. Fikk møte så mange nye mennesker, dette er i tillegg til president og vise president av EF. Var så utrolig hærlig og få snakke med dem også andre som jobber hardt for at jeg og 3000 andre ungdommer kan få komme til USA for en fantastisk opplevelse!

Også den triste hjemreisen.Sverger på at jeg skal tilbake til Mexico en dag! Var en fantastisk opplevelse!

New inBare slengte inn et par innkjøp fra Chattanooga. Var en nokså kort shoppingtur fordi jeg var veldig sliten og ville hjem og hvile. Veldig fornøyd uansett da. 


New Years Eve

Hadde egentlig en ok bra nyttårfeiring. Irreterende å ikke kunne gjøre så mye som jeg ville ha gjort om jeg hadde vært frisk. Heldigvis så var det så masse kjekke folk der og snakke med, så selv om jeg ikke kunne springe rundt og delta i diverse leker hadde jeg det gøy uansett. Veldig annerledes fra i fjord, men annerledes er bra. Er jo tross alt derfor jeg valgte å krysse Atlanteren for helt nye opplevelser. Takker for det gamle i 2013, og ser frem til nye utfordinger og opplevelser i 2014. 

Plot twist i utvekslingsåret

Er så mye jeg gleder meg til det neste halvåret. Endelig starter fotballsesongen (kanskje det jeg gleder meg mest til). Elsker fotball her nede, og jeg nyter hvert eneste minutt på hver eneste trening. Skal også til Mexico, Florida, New Orleans or California. Har vært så spent, helt til idag. Har lenge vært ekstra trøtt, har kjent at jeg ble ekstremt fort sliten på hver joggetur og fotballtrening. Trodde bare jeg plutselig var i dårlig form, selv om det ikke ga helt mening. 

De siste to dagene har jeg hatt feber, hodeverk og vært slapp i kroppen. Har bare sovet mesteparten. Igår kveld merka vertsmor at stemmen min var annerledes og at halsen min var opphoven. De trodde det var streptokokker. Så de tok meg til legen idag. Jeg tok blodrpøve og diverse tester av hals. Satt i et rom å ventet på resultater i en stund. Legen kom deretter inn og sa at jeg var negativ for streptokokker, men positiv for kyssesyken med sinusinnfeksjon (feber, sterk forskjølelse og halsbetennelse) på toppen av dette. Fikk beskjed om null fysisk aktivitet i minst en måned og at jeg ville være syk i minst 6 måneder. Jeg begynte å gråte. Det er ikke akkurat den nyheten du vil høre når du er i ferd med å oppleve så mye spennende ting, i tillegg til at fotballsesongen snart starter.  Så utrolig kjipt å bli syk midt i utvekslingstudent året. Har fått trøst fra venner og familie som betyr utrolig mye. Må bare prøve å slappe av og la måneden uten fysisk aktivitet gå fort. Håper bare på det beste!♥

 

Ja, jeg leverLivet smiler. Jeg storkoser meg her nede. Er allerede vennet meg til språket og rutinene her nede i USA. Fritiden går for det meste i venner, fotball og Cross Country. Fått så mange venner på så kort tid, og møter nye folk hver eneste dag. Jeg bare elsker american school spirit! Skolen min har nærmere 2000 elever, så det er en stor skole. Lærerene og alle som jobber på skolen er så morsomme, som gjør at jeg trives ekstra godt. Nå er vi snart og i november, men her har man enda shortsvær, sol og varme. Jeg bare elsker det.

For å ta en kort oppsummering på hva jeg har gjort i det siste så kan jeg vel starte med homecoming, etterfulgt av Florida sammen med min norske familie. Vi feiret halloween med masse god mat, gresskar og kostymer. Ellers har tiden gått i shopping, venner og cruising rundt forbi. Prøver å dra på halloween arrangementer som Judgement house, haunted woods, haunted houses og haunted corn maze's nå som jeg har sjangsen. Er så mye å oppleve på så kort tid, så jeg skal bare nyte hver eneste dag mens jeg er her.De siste dagene!

Har hatt mye og lite og gjøre i det siste. Jeg har startet skolen, fotballtreninger og cross country! Koser meg masse med den amerikanske kulturen, og trives utrolig godt rundt venner og familie. Slenger ut de bildene jeg har, for jeg har vært svært lat med å ta bilder. 

Dette er min IEC gruppe, som er en utrolig kjekk jeng med livlige ungdommer!Leigh Ellen, meg og Cloie på Aggie treningskamp!

Rebecca, verdens beste!

Meg, Chloe og Rebecca på Greek Olympaid igår. Det var en slangs konkuranse som inneholdt masse maling, vann, mat, pisket krem og springing!

Ciara, Olivia, Leigh Ellen og meg første skoledag!

Ankommet AlabamaHar glemt å oppdatere bloggen og ta bilder, men nå har jeg ankommet det som skal være hjemmet mitt i 10 måneder. Jeg stortrives allerede! Har vært ute på farten en del siden jeg kom her, og fått god kontakt med alle jeg har blitt kjent med sålangt! Bildet er forresten av Vertsbroren min og "vertssøskenbarnet" mitt. Alle andre var bortreist på min annkomst, men vi har hatt det kjempekjekt. 

- Snakkes!

Om meg

Hei. Jeg heter Oda Loug, og bor i en liten by som heter Egersund. Grunnen til dannelsen av denne bloggen er fordi jeg skal være utvekslingstudent i USA, og har lyst å dele opplevelsene mine med venner og familie som bor hjemme. Har også lyst til å inspirere andre til å gjøre det samme! Her kan jeg også svare på masse spørsmål for de som har ting de lurer på.

Litt kort om meg:

Skolelinje: Studiespesialiserende.

Hobby: Trening, fotball, foto og venner.

Familie: Foreldre, søster og bror. Sånn ser jeg ut da, for de som ikke kunne gjette det fra headeren og profilbilde. 

Snakkes!

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Mars 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • Oktober 2013
 • August 2013
 • April 2013

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits